Via Vallen Aku Cah Kerjo



All credits go to their respective owners.

Rating: (by Via Vallen users)
Title : Aku Cah Kerjo
Artist : Via Vallen
Album : Single Dangdut 2018
View : 0
Duration : 6:34
Hits : 0
Published : Thu, 08 Nov 2018 (23:54)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics Via Vallen Aku Cah Kerjo :
Bebasan Nunggu Mongso Rendeng Anggongku Le Ngenteni Kowe Wes Ono Sesasi Genep Dino Iki Mas Yen Pancen Tresnoku Iki Mbok Anggep Ra Ono Gunane Aku Ra Kuciwo Lan Aku Ra Loro Dek Lungaku Ra Keget Cidro Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo Tak Jaluk Kowe Ojo Keloro-loro Dek Tresnaku Mung Siji Kowe Langit B*mi Kang Dadi Seksine Yen Neng Ati Ra Ono Wanito Liyo Kowe Rasah Sok Mutusi, Aku Ra Neng Endi-endi Aku Lungo Amung Golek Rejeki Pangapurane Awakku Ra Tau Nyanding Sliramu Mergo Tuntutan Kerjoku Nganti Ora Nduwe Wektu Wektu Kanggo Ngancani Ugo Ngeterke Nyanyi Kowe Kudu Ngerti Lungaku Golek Rejeki Dongakno Lakuku Ngayahi Kewajibanku Senajan Abot Kanggomu Nanging Kuatno Atimu Wes Dadi Kahanan Aku Lungo Adoh Paran Ora Bakal Kelegan Nyanding Wedokan Liyan Dek Lungaku Ra Keget Cidro Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo Tak Jaluk Kowe Ojo Keloro-loro Dek Tresnaku Mung Siji Kowe Langit B*mi Kang Dadi Seksine Yen Neng Ati Ra Ono Wanito Liyo Ojo Keloro-loro Lungaku Ra Keget Cidro Opo Meneh Nganti Mikir Aku Wes Ora Tresno Yo Mung Kowe Sing Tansah Ono Neng Njero Dodo Ra Ono Trensno Liyo Mergo Aku Tansah Setio Kudu Percoyo Tresnoku Iki Mung Siji Kowe Wani Sumpah Mati Neng Ati Ra Ono Liyane Janjiku Tak Buktekke Ora Mung Ono Lambe Tunggunen Baliku Bebrayan Tekane Sak Lawase Dek Lungaku Ra Keget Cidro Aku Lagi Pengen Mikir Kerjo Tak Jaluk Kowe Ojo Keloro-loro Dek Tresnaku Mung Siji Kowe Langit Bumi Kang Dadi Seksine Yen Neng Ati Ra Ono Wanito Liyo Kowe Rasah Sok Mutusi, Aku Ra Neng Endi-endi Aku Lungo Amung Golek Rejeki Anggonku Ngabari Yo Mung Lewat Bbm-an Kadang Sinyal Angel Marai Dadi Penghalang Neng Yo Kudu Sabar, Ora Usah Nggo Nesunan Mergo Trenso Kui Mestina Akeh Pacoban Sing Tak Jaluk Kowe Ojo Nganti Ilang Roso Senajan Aku Kerep Gawe Gelo Lan Kuciwo Jembarno Atimu Sak Jembare Laut Samudro Kowe Kudu Ngerti Yen Aku Iki Cah Kerjo Mas Yen Pancen Kuwi Karepmu Aku Yo Mung Tansah Biso Nunggu Tak Kuatne Atiku Tanpo Sliramu Mas Nadyan Kowe Lungo Kerjo Sing Tak Jalu Kowe Tetep Setio Ojo Nganti Kegudho Wanito Liyo Sabaro Aku Yo Mung Cah Kerjo
Thank you to Watch/Download Via Vallen Aku Cah Kerjo.mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 6
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 14
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD