Donna Jello Kegowo Setan



All credits go to their respective owners.

Rating: (by Donna Jello users)
Title : Kegowo Setan
Artist : Donna Jello
Album : Single 2018
View : 0
Duration : 4:48
Hits : 0
Published : Fri, 09 Nov 2018 (16:01)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics Donna Jello Kegowo Setan :
Ora Tau Tak Songko Kowe Gawe Atiku Loro Surgo Sing Mbok Janjikno Saiki Dadi Neroko Tresno Sing Tak Karepno Jebule Petoko Kowe Lungo Ninggalne Aku Ning Kene Mbelani Wong Liyo Ndek Wingi Aku Dadi Ratumu Saiki Aku Dadi Musuhmu Bar Muk Sanjung Mbok Buang Aku Ati Wis Terang Mbok Gawe Udan Sumringahku Mbok Gawe Tangisan Kowe Ilang Kegowo Setan Ora Tau Tak Songko Kowe Gawe Atiku Loro Surgo Sing Mbok Janjikno Saiki Dadi Neroko Tresno Sing Tak Karepno Jebule Petoko Kowe Lungo Ninggalne Aku Ning Kene Mbelani Wong Liyo Ra Kuat Iman Kowe Kegowo Setan Gawe Uripku Kelaran Uuh Ndek Wingi Aku Dadi Ratumu, Saiki Aku Dadi Musuhmu Bar Muk Sanjung Mbok Buang Aku Ati Wis Terang Mbok Gawe Udan, Sumringahku Mbok Gawe Tangisan Kowe Ilang Kegowo Setan Ndek Wingi Aku Dadi Ratumu, Saiki Aku Dadi Musuhmu Bar Muk Sanjung Mbok Buang Aku Ati Wis Terang Mbok Gawe Udan, Sumringahku Mbok Gawe Tangisan Kowe Ilang Kegowo Setan
Thank you to Watch/Download Donna Jello Kegowo Setan.mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 6
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 14
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD