GUYON WATON LALI RASANE TRESNO



All credits go to their respective owners.

Rating: (by GUYON WATON users)
Artist : GUYON WATON
Album : Hits Cover 2018
View : 0
Duration : 7:17
Hits : 0
Published : Mon, 12 Nov 2018 (10:44)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics GUYON WATON LALI RASANE TRESNO :
Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap Lintang Wes Suwe Ora Nyawang, Opo Kowe Isih Sayang Nganti Lali Rasane Tresno, Opo Pancen Wes Ra Ono Roso Tresnoku Nggo Sliramu Saiki Wes Luntur Soko Atiku Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap Lintang Wes Suwe Ora Nyawang Opo Kowe Isih Sayang Nganti Lali Rasane Tresno Opo Pancen Wes Ra Ono Roso Tresnoku Nggo Sliramu Saiki Wes Luntur Soko Atiku Rapp: Biyen Tau Ono Roso Ning Njero Dodo Sak Durunge Kowe Nggawe Aku Cidro Kowe Tego Ninggal Lungo Karo Wong Liyo Senadyan Ati Iki Loro Aku Rapopo Wes Suwe Ora Ketemu Kowe Teko Nang Arepku Kowe Ngajak Balen Gawe Kaget Sakjroning Atiku Tanpo Roso Bersalah Kowe Genggem Tanganku Terus Kowe Ngomong Pengen Balen Karo Aku Goro-goro Awakmu Tau Ninggalke Aku Saiki Ilang Tresnoku Sorry Sorry To Say Deh Aku Raiso Nrimo Mergo Saiki Tresnoku Wes Tinggal Kenangan Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap Lintang Wes Suwe Ora Nyawang, Opo Kowe Isih Sayang Nganti Lali Rasane Tresno, Opo Pancen Wes Ra Ono Roso Tresnoku Nggo Sliramu Saiki Wes Luntur Soko Atiku Sak Jembare Laut Samudro Bakal Tak Sebrangi Demi Ngentokne Sliramu Pamujaning Ati Nanging Opo Kowe Tego Mblenjani Janji Nganti Eluh Iki Netes Deres Ning Pipi Sudah Lupakan Saja Cerita Cinta Kita Berdua Karena Di Antara Kita Sudah Tak Ada Rasa Rasa Cinta Yang Dulu Selalu Ada Kini Telah Pergi Menghilang, Sayang Goro-goro Awakmu Tau Ninggalke Aku Saiki Ilang Tresnoku Sorry Sorry To Say Deh Aku Raiso Nrimo, Mergo Saiki Tresnoku Wes Tinggal Kenangan Padange Sinar Rembulan Seindah Gemerlap Lintang Wes Suwe Ora Nyawang, Opo Kowe Isih Sayang Nganti Lali Rasane Tresno, Opo Pancen Wes Ra Ono Roso Tresnoku Nggo Sliramu Saiki Wes Luntur Soko Atiku
Thank you to Watch/Download GUYON WATON LALI RASANE TRESNO.mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 2
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 14
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD