GUYONWATON AKHIRE CIDRO



All credits go to their respective owners.

Rating: (by GUYONWATON users)
Title : AKHIRE CIDRO
Artist : GUYONWATON
Album : Hits Cover 2018
View : 1
Duration : 6:52
Hits : 1
Published : Mon, 12 Nov 2018 (10:48)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics GUYONWATON AKHIRE CIDRO :
Semendal Roso Ning Dodo Naliko Kowe Teko Ngowo Tresno Ning Atimu Mbiyen Aku Wes Kondo Ojo Ngasih Tresno Marang Aku Sing Nuli Loro Mergo Tresno Nanging Iki Penjalukanmu Sing Njaluk Atimu Kowe Sing Nggawe Tresno Aku Tresno Iki Wes Tak Jogo Tak Simpen Ning Dodo Neng Akhire Kowe Sing Cidro Piye Kok Dadi Ngene Tresnaku Kowe Sing Nggawe Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti Semendal Roso Ning Dodo Naliko Kowe Teko, Ngowo Tresno Ning Atimu Mbiyen Aku Wes Kondo, Ojo Ngasih Tresno Marang Aku Sing Nuli Loro Mergo Tresno Nanging Iki Penjalukanmu, Sing Njaluk Atimu Kowe Sing Nggawe Tresno Aku Tresno Iki Wes Tak Jogo, Tak Simpen Ning Dodo Neng Akhire Kowe Sing Cidro Piye Kok Dadi Ngene Tresnaku Kowe Sing Nggawe Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti Kowe Sing Nggawe Aku Tresno, Kok Kowe Sing Ngliyo Kurang Opo To Aku Iki, Kok Kowe Nyidrani Mbiyene Aku Uwis Kondo Ojo Nggawe Tresno Kembang Ati Sing Wis Mbok Sirami, Kowe Sing Ngggawe Mati Ati Sing Wis Mbok Gawe Tresno, Neng Kok Dadi Loro Mbok Gawe Bingung Atiku Ibarat Kembang Kang Layu Ikhlas Ati Aku Nerimo Yes Wis Dalan Kuoso Tak Trimo Lelakon Iki Ben Aku Kowe Lan Gusti Sing Ngerti
Thank you to Watch/Download GUYONWATON AKHIRE CIDRO.mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 2
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 14
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD