OM WAWES Feat GUYON WATON PENAK KONCO



All credits go to their respective owners.

Rating: (by OM WAWES Feat GUYON WATON users)
Title : PENAK KONCO
Album : Hits Lagu 2018
View : 1
Duration : 4:26
Hits : 1
Published : Mon, 12 Nov 2018 (10:50)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics OM WAWES Feat GUYON WATON PENAK KONCO :
Bedo Ranemu Dalane Karo Koe Aku Raono Bahagiane Timbang Gelo, Mung Disio-Sio Rasah Digawe Dowo Crito Iki Tresno Rabakal Iso Nyawiji Abot Kesel Sing Ngrasakke Karo Koe Anane Ming Rame Wae Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe Tanpa Kelingan Janji Awale Pancen Iki Dudu Jodone Rasah Di Peksakke Kabeh Iki Wes Ono Dalane Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare Kowe Ratau Ngerteni Roso Iki Kepati-Pati Tibo Butuh Kowe Ngoleki Aku Pie Kowe Ra Peduli Ra Perlu Ngomogke Tresno Yen Kui Mung Ngawe Loro Ra Perlu Dolanan Roso Awak Dewe Penak Konco Pancen Iki Dudu Jodone Rasah Di Peksakke Kabeh Iki Wes Ono Dalane Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare Kowe Ratau Ngerteni Roso Iki Kepati-Pati Tibo Butuh Kowe Ngoleki Aku Pie Kowe Ra Peduli Ra Perlu Ngomogke Tresno Yen Kui Mung Ngawe Loro Ra Perlu Dolanan Roso Awak Dewe Penak Konco Hooooo..... Awak Dewe Penak Konco Pancen Iki Dudu Jodone Rasah Di Peksakke
Thank you to Watch/Download OM WAWES Feat GUYON WATON PENAK KONCO.mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 6
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 14
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD