Jihan Audy Sayang (Version 1)



All credits go to their respective owners.

Rating: (by Jihan Audy users)
Artist : Jihan Audy
Album : Melon Sayang Pikir Keri
View : 0
Duration : 4:47
Hits : 0
Published : Sat, 20 Oct 2018 (11:18)

Download Now :


Lirik Lagu/Songs Lyrics Jihan Audy Sayang (Version 1) :
Sayang Opo Kowe Krungu Jerit E Ati Ku Mengharap Engkau Kembali Sayang Nganti Memutih Rambut Ku Rabakal Luntur Treno Ku Wes Tak Cobo Ngelalekne Jenengmu Soko Ati Ku Sak Tenan E Ra Ngapusi Isih Terno Sliramu Duko Pujane Ati Nanging Koe Ora Ngerti Kowe Wes Tak Wanti Wanti Malah Jebul Sak Iki Koe Mblenjani Janji Jare Sehidup Semati Nanging Opo Bukti Kowe Medot Tresno Ku Demi Wedoan Liyo Yowes Ra Popo Insyaallah Aku Isoh, Lilo Meh Sambat Kaleh Sinten Nyen Sampun Mekaten Merana Urip Ku Aku Welasno Kangmas Aku Mesakno Aku Aku Nangis, Nganti Metu Eluh Getih Putih Sayang Opo Kowe Krungu, Jerit E Ati Ku Mengharap Engkau Kembali Sayang Nganti Memutih Rambut Ku Ra Bakal Luntur Tresno Ku Hari Demi Hari Uwes Tak Lewati Yen Pancen Dalane Kudu Kuat Ati Ibarate Sego Uwes Dadi Bubur Nanging Tresno Iki Ora Bakal Luntur Sak Tenane Aku Iki Pancen Tresno Awakmu Ora Ono Liyane Sing Isoh Dadi Pengantimu Wes Kanggo Awak Mu Seng Cocok Neng Ati Ku Nganti Rambutku Putih Ati Mu Ra Bakal Krungu Meh Sambat Kaleh Sinten Nyen Sampun Mekaten Merana Urip Ku Aku Welasno Kangmas Aku Mesakno Aku Aku Nangis, Nganti Metu Eluh Getih Putih Sayang Opo Krungu Tangis E Ati Ku Mengharap Koe Bali Nang Jero Ati Iki Nganti Rambutku Putih Tangis Eloh Dadi Getih Mbok Yo Gek Ndang Bali Nglakoni Tresno Suci Aku Marang Sliramu Jero Ning Ati Aku Ra Isoh Ngapusi Sak Tenan E Neng Ati Mung Kango Sliramu Cinta Mu Tetap Abadi Selamanya Sampai Akhir Hayat Ini Meh Sambat Kaleh Sinten Nyen Sampun Mekaten Merana Urip Ku Aku Welasno Kangmas Aku Mesakno Aku Aku Nangis, Nganti Metu Eluh Getih Putih Percoyo Opo Pemujamu Cintamu Tetap Abadi
Thank you to Watch/Download Jihan Audy Sayang (Version 1).mp3
if you like this Songs then please share songs on
Facebook mad Whats App or any Social Network
its Help Us to make More songs


Top Lagu :

Bahagianya Hari Raya Liza Aditya | 2
Bahagianya Hari Raya - Single
Selamat Berhari Raya Ariff Bahran & Sarah Suhairi | 2
Selamat Berhari Raya - Single
Ikhlas Dato Sri Siti Nurhaliza, Nissa Sabyan & Taufik Batisah | 2
Ikhlas - Single
Al Barq Al Yamani (feat. Adam Ali) Nissa Sabyan | 2
Al Barq Al Yamani - Single 2019
Jagalah Cinta Kita Feat Badruttamam Ahda Putri Laili | 2
Jagalah Cinta Kita - Single
Sun Gawe Mesem Vita Alvia | 2
Sun Gawe Mesem - Single
Selire Welas Maharani | 2
Selire Welas - Single
Salah Happy Asmara | 2
Salah - Single
Akhir Waktu Jihan Audy | 2
Akhir Waktu - Single
Rantau Den Pajauah Ft. Gerry Mahesa Nella Kharisma | 2
Rantau Den Pajauah - Single 2019

Genre Lagu
Koplo | Dangdut | Reggae | Religi/Qosidah | Kpop/Jpop | Arabic Songs | Pop Indo | Barat | House Music/DJ | Malaysia


U-ON
DOWNLOAD